Lični razvoj

Isceljivanje energetskog polja

Mi smo energetska bića koja imaju svoj određeni magnetizam i u zavisnosti od našeg magnetizma mi  privačimo određene situacije, ljude i događaje. Ako smo vedra i pozitivna osoba privlačićemo i takve ljude i događaje i obrnuto.

Ukoliko niste zadovoljni svojim magnetizmom I onim što vam se dešava možete ga promeniti. Magnetizam se pre svega menja promenom naših misli ali i isceljivanjem energetskog polja tj otklanjanjem energetskih blokada.

Enegretske bokade su zapravo određena osećanja koja su vezana za određene misli tj ono što nazivamo uverenjima. Uverenja nisu ništa drugo do određena misao oko koje ima dosta energije . Ta uverenja čine određene programe ili šeme po kojima mi živimo, a da smo toga malo ili vrlo malo svesni.

Većína tih naših programa je nastala od 0 do 7 godine, i upravo ti programi  koje smo usvojili u detinjstvu, blokiraju nas da budemo i živimo svoj najviši potencijal.

Osim svesne promene misli koje možemo menjati koristeći afirmacije i molitve dobro bi bilo i isceljivati svoj energetski sistem.

Šta možemo mi sami da uradimo po ovom pitanju?

Neki događaji koji su se desili, najčešće u našem detinjstvu (od trenutka začeća do 7 godine) učinili su da dosta mračne energije ostane u nama. Recimo, tata vas je istukao, u vama je ostalo dosta nagomilane energije besa, tuge, sramote, krivice i to će u našem polju biti kao neka tamna mrlja koja će u vaš život privlačiti još događaja u kojima ćete se tako osećati Ili ćete jednostavno osećati tegobu, a neće vam biti jasno zašto je to tako.

Kako možete da se oslobodite te energije

Sedite udobno i zatvorite oči. Udahnite nekoliko minuta i opustite se koliko god je to oguće. Gledajte da budete sami u sobi i da vas niko ne ometa. Možete pustiti neku laganu opuštajuću muziku.

Prođite mentalno kroz celo telo, osetite gde je osećaj „težine“, dajte toj težini oblik i boju. Zatim vizualizujte kako vam sjajna svetlost ulazi kroz teme i obasjava deo po deo tela, a kada dođe do mrlje vidite kako je ta svetlost razlaže i kako energetska „mrlja“ polako nestaje. Kada svetlost dođete do stopala vežba je gotova. Udahnite duboko, i proverite kakav je osećaj tamo gde ste ranije osćali težinu. Ponovite ako je potrebno.

 

U BoŽanskom prijateljstvu

Dragana Bačanek

 

 

Ukoliko vam je potrebna neka dodatna informacija pozivam vas da mi pišete na draganalifecoach@gmail.com

 

Ako Vam ovo sviđa, podelite sa prijateljima:
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *