Šta je sesija i kako izgleda?

Individualna sesija je razgovor jedan na jedan klijenta i coach-a, gde nam je zajednički cilj da dođemo do uzroka onoga  što klijenta sputava da živi svoj puni kapacitet, uživa u životu i ostvaruje ciljeve. Kako sve zapravo počinje u umu i kako je sve vezano za način razmišljanja i onoga u šta verujemo onda se i uzrok upravo tu i pronalazi. Najčešće mislimo kako su spoljašnje okolnosti ono što nas sputava, a zapravo sve što nam stoji na putu smo mi sami i naš način razmišljanja.

To je zaptavo opušten, prijateljski razgovor gde zajednički osvešćujemo koje su to misli i uverenja koja klijenta sputavaju da bude srećan i uspešan.

 

Kome je namenjena?

Coaching sesije su namenjene ljudima koji su svesni sebe i koji žele da preuzmu odgovornost za sve što im se dešava u životu, onima koji znaju da je u njima snaga i moć da reše svaki problem koji im se desi kao i da ostvare svoje želje i potencijale.

 

Koliko sesija vam je potrebno?

Nekada je to neki manji, trenutni problem koji se može brzo i lako rešiti (u jednoj sesiji), a nekada su to duboko ukorenjeni načini razmišljanja i verovanja i za to je potreban neki duži vremenski period. Neko od vas će možda želeti da ima moju redovnu i kontinuiranu podršku nevezano od onoga što se trenutno dešava i u takvim slučajevima možemo napraviti poseban plan i paket usluga.

Znači, koliko dugo ćete dolaziti i koliko često  zavisi od vaših potreba i našeg dogovora.

 

Gde se odvijaju?

Sesija može biti uživo ili preko skype-a. Ukoliko se viđamo uživo onda vi dolazite kod mene sem ako ne postoji neki dobar razlog zašto je potrebno da sesija bude na nekom drugom mestu.

 

Koliko traje jedna sesija?

 

Okvirno sat vremena s tim što se očekuje da zaokružimo temu i razlog konsultacija tako da nekada moe da traje i nešto duže.

 

Kako možete da zakažete svoju sesiju?

 

Zakazivanje je moguće mejlom ili pozivom na telefon 063348778.

Ukoliko zakazanu vreme otkažete manje od 24h pre sesije, dužni ste da tu sesiju i platite. Svako ranije otkazivanje se ne naplaćuje.

 

Koliko novca je potrebno izdvojiti?

 

U skladu sa vašim individualnim potrebama i željama rado ću vam na ovo pitanje odgovoriti na mejl draganalifecoach@gmail.com ili na telefon 063348778

 

 

Radujem se rastu i druženju

Dragana Bačanek